Workshops

WORKSHOPS

Workshops


Er zijn diverse workshops beschikbaar, niet iedereen hoeft gelijktijdig hetzelfde te maken.


Werken met acrylverf

U leert werken met acrylverf. Tijdens de workshop besteden we aandacht aan compositie, kleuren mengen, schaduwkleuren, toets van de penseel en werken met licht en donker. U wordt begeleid van opzet tot eindresultaat, misschien heeft u zelf al een onderwerp in gedachten dat u beter onder de knie wilt krijgen, dan is dat uiteraard bespreekbaar.


Werken met acrylverf - Stencil art / pop art

U leert werken met acrylverf. Tijdens de workshop besteden we aandacht aan compositie, kleuren mengen en werken met licht en donker.

We maken een pop-art / stencil art schilderij, we maken we een achtergrond met een zwart figuur erover, dan kan zijn een huisdier of een bekende artiest, jezelf of de kinderen, alles is mogelijk. Van tevoren heb ik dan wel alvast een foto nodig die ik kan bewerken naar een zwart silhouet. Er zijn hier ook altijd plaatjes in het atelier maar een eigen foto is altijd persoonlijker natuurlijk. U wordt begeleid van opzet tot eindresultaat,


Werken met acrylverf en pasta's

Dit is een 'vervolg' workshop u leert werken met acrylverf in combinatie met pasta's en diverse media. Deze workshop is verdeeld over 2 dagen aangezien de pasta's een droogtijd hebben van 24u. We besteden we aandacht aan de diverse pasta's die er zijn en de mogelijkheden ervan. Aangezien deze workshop 2 dagen betreft is er een meerprijs van € 10,-.De workshops worden gegeven in het atelier op in Maaseik. De groep bestaat uit maximaal 5 personen, er kan zowel staand als zittend gewerkt worden. Het zijn workshops die geheel op zichzelf staat en eenmalig gevolgd kan worden. Het idee achter de workshops is om mensen die nog nooit geschilderd hebben te laten ervaren wat schilderen is, om zo sneller kennis te maken met diverse mogelijkheden met acrylverf, zonder dat er eerst materiaal aangeschaft hoeft te worden.


Wanneer:

U kunt zich Inschrijven op de onderstaande dagen:

Workshops:                                                                       Schilderen met materie - 2 dagen naar keuze:

Dinsdagavond 12 maart 19.00 – 21.30 uur

Vrijdagochtend 29 maart 09.30 - 12.00 uur

Donderdagavond 25 april 19.00 – 21.30 uur

Vrijdagochtend 29 mei 09.30 - 12.00 uur

                     

(Deze gaan door bij voldoende deelname) Er kan ook altijd een datum worden afgesproken.


Kosten : € 28,50 euro per workshop.

De workshop is inclusief: Gebruik van alle materialen; verf, kwasten, pasta’s, een houtblok of een doek voor acryl maximaal 30 x 40 cm of 40 x 40 cm. (Grotere canvas maat is aanwezig tegen een meerprijs).

Inclusief koffie/thee of frisdrank.


Inschrijven kan per mail naar: info@ldndesign.beCopyright © All Rights Reserved